dilluns, 21 de febrer del 2011

¿Quién sabe dónde?

Estem vivint unes setmanes molt actives i convulses en el món àrab. Primer va ser Tunísia, després Egipte i ara l'actualitat informativa la centren Bahrein i Líbia. No obstant, les revoltes s'estan extenent al Marroc, Kuwait i fins i tot a l'Iran, i ningú coneix l'abast real d'aquest fenomen espontani però efectiu a l'hora de derrocar governs ( o més ben dit, règims).

És evident que amb tot el que està passant hi haurà un abans i un després en els països musulmans. El dubte, però, és veure si les coses aniran a millor o bé tot això servirà per crear inestabilitat en països que fins ara havien tingut un cert equilibri (tot i que la població no gaudia de totes les llibertats).

Amb tot aquest panorama, és estrany que encara no hagi sortit Bin Laden en escena. Bé, de fet ningú sap si aquest home continua viu o bé és com el Cid, que després de morir encara se'l donava per viu.




¿El seu silenci es pot interpretar com que li està bé el que està passant o parlarà quan hi hagi més països decidits a revoltar-se contra els règims imperants? De moment, Bin Laden, no diu res i ni en Lobatón (conductor de l'espai ¿Quién sabe dónde? de TVE fa uns anys) el trobaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada