divendres, 26 d’agost del 2011

L'home que ho sap tot dels taurons

Fa uns dies tota la premsa informava de la mort d'un noi a les Seychelles, víctima d'un atac de tauró. La notícia encara es feia més dramàtica al saber-se que la víctima estava en aquest paradís de l'Índic en viatge de noces.

Dies abans que tots els mitjans se'n fessin ressò, una persona informava d'aquest atac en el seu blog, conegut com Swinatyourownrisk (Neda al teu propi risc). Si li dones una ullada, pots veure que hi ha notícies d'atacs de tauró de totes les parts del món (Estats Units, Sudàfrica, Rússia, Brasil, entre d'altres). No se li escapa cap.

L'encarregat d'aquest bloc es diu Markus i la seva fascinació pels taurons té una explicació ben clara: "m'aterren aquests animals des de que vaig veure la pel·lícula Jaws (Tiburón) quan era petit". I és que la seva professió tampoc té res a veure amb els taurons, ja que és dissenyador gràfic.

Realment aquest blog cal tenir-lo en compte, ja que s'actualitza gairebé a diari (o quan l'actualitat ho requereix) i aporta una font d'informació molt bona, per a qui l'interessi el tema, és clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada