dilluns, 7 de novembre del 2011

¿Et podem creure, Mariano?

Totes les enquestes et donen com a vencedor de les properes eleccions generals. Guanyaràs per golejada (a no ser que hi hagi una catàstrofe) i a l'estil d'Helenio Herrera, sense baixar de l'autocar. Entre les poques mesures que has avançat del teu programa, assegures que no faràs retallades (tot i que al Salvados d'ahir deies que eliminaries moltes empreses públiques i per mi això és retallar), que no pujaràs els impostos ni tocaràs les pensions. Et podem creure que això serà així?

De moment el teu historial polític no és massa alentador. Ets l'inventor de l'expressió "hilillos de plastelina" en relació a l'enfonsament del vaixell Prestige. Vas voler minimitzar un problema que s'ha convertit en una de les pitjors catàstrofes ambientals d'Espanya.

Has venut espanyolitat a tort i a dret, acusant a moltes comunitats autònomes de separatistes i de mals patriotes. Després, però, per culpa d'un micròfon que no es volia apagar, assegures que la desfilada militar del 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, és un "coñazo". Mal ejemple que dóna un patriota com tu.

I ahir, a Salvados de la Sexta, vas donar una imatge que a mi em va preocupar molt (Rubalcaba tampoc em va donar cap esperança), sobretot, per la falta de confiança que generes. Molt dubitatiu en les respostes i sense cap solució concreta per solucionar la crisi que patim. Tot i això, amb Rubalcaba vareu coincidir en un tema: cap dels dos va donar la xifra del que us costa la campanya electoral d'enguany. Anem bé...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada