dimarts, 27 de desembre del 2011

Cobi és un extraterrestre

La cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 serà recordada per moltes coses: els Manolos cantant "Amics per sempre", l'espectacle del Tricicle, els dimonis dels Comediants i l'enlairament de Cobi cap a les estrelles, dient adéu a tot el món.

En aquella nit del 9 d’agost, un cop acabada la cerimònia de les considerades millors olimpíades de la història, es va viure un fenomen estrany que va generar molta inquietud entre els ciutadans de molts pobles costaners de Catalunya. A través de trucades en alguns programes de ràdio, la gent alertava d'un estrany objecte volador no identificat (OVNI para los amigos) en el cel del litoral català (principalment la costa de Barcelona i el Maresme).

La resposta a aquest Expedient X català va arribar l'endemà, de la mà (o millor dit, de la barca) d'un pescador d'Arenys de Munt amb base a Blanes, que va trobar el peculiar OVNI davant de la costa del Maresme. L'ET en qüestió no era un altre que Cobi, la peculiar mascota dels jocs olímpics que va marxar cap a les estrelles al final de la cerimònia de clausura. El globus d'un vaixell amb Cobi a bord es va anar desinflant i això va fer que anés fent moviments erràtics, per aterrar finalment al mar.

Ja ho diuen que "the truth is out there".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada