dijous, 22 de desembre del 2011

Les coses com són

Estem a Nadal, època de fer bona cara perquè toca, assistir a sopars amb gent que no aguantes i compartir taula amb familiars que només retrobes quan els convides a dinar o en enterraments. Kitsch, a través de la cançó Vigília, reflecteixen clarament aquesta realitat.





No obstant, també he de dir que els dies de Nadal són unes dates ideals si gaudeixes del que realment val la pena, de la gent que estimes i t'aporta coses i que mai et falla. I sobretot, els que renuncien al consumisme i no se senten culpables si no gasten molts diners per fer els regals. A tots ells i elles, us desitjo un Bon Nadal!!!

2 comentaris:

  1. La veritat és que en èpoques Nadalenques és quan els humans són més patètics però com és Nadal no passa res. Si tot va bé de conya, però ai si no va bé podem ser més cruels que en èpoques d'estiu jajjaj
    Va BON NADAL SR DURAN i com sóm molt llestos els humans ja tenim clar què VAL LA PENA i què no (tots tenim una part bona segur, o sigui que rasquem una mica i la trobarem)-Per tant no val la pena anar més enllà Visquem la màgia dels qui realment creuen que el consumisme no és imposat i ho fan de cor ;-P

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord. Cal valorar el que realment val la pena i no deixar-se endur pel consumisme i la hipocresia! Bon Nadal Sr. R. Mesquida ;-P!!!

    ResponElimina