dijous, 1 de desembre del 2011

La culpa, del DJ

Sempre acostumem a culpar als altres dels nostres problemes. És una mania que tenim els humans. Els polítics, els jefes i fins i tot les parelles són els principals blancs per abocar-hi a sobre les nostres frustracions. Hi ha casos, però, que la gent culpa al disc jockey, DJ para los amigos, dels seus problemes.

La primera de la llista és Jennifer López. Creu que per ser famosa, guapa i amb diners, el DJ caurà rendit als seus peus i posarà la seva cançó favorita. No sabem, però, quina cançó demana l'actriu, però veient la passivitat del disc jockey i el mosqueig de la JLO, segur que ha demanat el darrer èxit de Tijeritas.



Robbie Williams encara va més enllà. En aquest cas no li demana una cançó a la pinchadiscos i només vol un ball amb ella. Però la noia és tan exigent, que l'ex-Take That s'hi deixa la pell, de manera literal.



El cas contrari als dos presentats és el de Pink. En aquest cas, la cantant no es queixa del DJ sinó tot el contrari: l'eleva a la categoria de déu. Com veieu, hi ha gustos per tot.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada