dimecres, 6 d’abril del 2011

Anem per mal camí

Vivim moments d'incertesa. Hi ha molta gent que no sap si la feina que té li durarà molt temps, altres desconeixen si podran pagar la hipoteca. Un panorama poc alentidor. En el camp dels mitjans de comunicació la cosa encara pinta pitjor.

En els darrers anys hem viscut el tancament de diversos mitjans de comunicació (Diari Metro, Locàlia, entre d'altres), la fusió de capçaleres (Avui i El Punt) i les reduccions de plantilla a ràdios prestigioses com la Cadena SER. Si ja la crisi està fent molt mal a les empreses de comunicació, ara s'obre un altre front: l'enfrontament entre ràdio pública i privada.

No pretenc amb aquest post defensar qui té la raó. Només vull destacar que aquest episodi encara farà més mal als mitjans de comunicació catalans, i en concret, les ràdios. Si a més d'estar en una situació complicada ens posem pals a les rodes, el futur pinta malament.

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord i la veritat és que no m'agrada gens com pinta la cosa. En els moments de crisi les empreses,els governs i la gent en general fan el paper erroni. Posar-se uns contra els altres per un lloc, per un treball sense importar la ètica. I el cas de l'enfrontament entre la ràdio privada i pública ja és massa. Sincerament, perquè aquests no es fiquen en els seus temes? ...La resposta és molt fàcil: no volen perdre oient i guanyar part del pastís...en fi!

    ResponElimina
  2. Cal remar en la mateixa direcció, sobretot en moments delicats. Si cadascú defensa els seus interessos, la solució és complicada. I més en el món dels mitjans, que cal reorientar-los.

    ResponElimina