dijous, 9 de desembre del 2010

El món a l'inrevés

'Este mundo es una barca dijo Calderón de la.....'. Aquesta és una cita que deixa al descobert que el món en què vivim cada dia està més boig. Passen coses que no t'expliques i t'has de fregar fortament els ulls diverses vegades per veure si és tracta d'un fet real o d'un somni.

Ens centrem en Sergio Ramos, el defensa del Reial Madrid que ha revindicat l'ús de l'andalús en alguna roda de premsa, un jugador que es caracteritza per fer faltes de jutjat de guàrdia quan se li para el cap. Inevitable recordar la falta brutal que va cometre sobre Messi, que ha provocat que l'argentí s'hagi hagut d'entrenar a baix ritme per precaució.



El primer fet incomprensible és la sanció que va rebre l'andalús: una partit castigat per veure la targeta vermella. No són sancionables, en canvi, les agressions a Puyol i Xavi perquè l'arbitre no les va veure. Quina excusa més dolenta i quina poca memòria que hi ha en els comitès de competició.

Ara no recorden que Patrick Kluivert, exdavanter del Barça, fou sancionat a finals de 1999 amb cinc partits per una agressió al jugador del Rayo Vallecano, Cota. Això sí, l'arbitre no ho va veure, però el comitè va actuar d'ofici i es va quedar a la glòria.

Continuem amb Sergio Ramos. En la mateixa setmana de la seva gloriosa actuació en el Camp Nou, rep el premi al joc net, atorgat per la Federació Sevillana de Futbol. És cert que el premi deuria fer dies que ja estava decidit, però a ningú se li va ocórrer que s'hauria d'haver canviat la data? Donar un premi després d'una acció tan detestable sembla 'caxondeo', com dirien els andalusos.

I sabeu quin altre jugador va rebre un premi per la mateixa federació i també per joc net? Carlos Marchena, central del Vila-real que va estar durant molts anys al València i, que en més d'una ocasió, va acabar abans d'hora a la dutxa. És ben clar, el món a l'inrevés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada