dilluns, 17 de gener del 2011

Guerra de blocs

Al llarg dels darrers set dies hem assistit a una batalla que s'ha lliurat entre blocs, i tot per una entrevista a la cantant Beth publicada en la revista Enderrock. Segons comenten diversos mitjans avui, a la cantant de Súria no li ha agradat l'enfocament de l'entrevista, ha criticat la fixació en el seu passat (etapa d'Operación Triunfo) i també ha mostrat el seu malestar en què no s'hagi parlat del seu nou disc.

Per mostrar el seu enuig, Beth ha escrit (el dia 11 de gener) un llarg post des del seu bloc (segurament des del mòbil per la manca d’algun signe de puntuació i alguna falta) explicant les seves sensacions i carregant durament contra la revista catalana.

Dos dies més tard (13 de gener), un periodista d'Enderrock escriu un post com a resposta. En aquest escrit es defensa de la llibertat d'informació del mitjà i enumera una sèrie d'accions que han servit per promocionar a la cantant catalana en els darrers mesos.

No entraré aquí a jutjar qui té raó o no. Sí que em sorprèn que un tema que fa uns anys s'hagués resolt a través de declaracions en un mitjà o bé a través de l'enviament d'un comunicat de premsa, s'ha desenvolupat entre blocs personals. Alguna cosa està canviant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada