divendres, 28 de gener del 2011

Les mesures necessàries

Avui el Govern de la Generalitat ha informat de diverses mesures per a reduir el dèficit de l'Administració. El president Mas ha assegurat que es retallaran en prop del 10% els pressupostos per aquest any. Una mesura necessària en els temps que corren i que servirà per garantir l'estabilitat del nostre país.

No obstant, l'opinió pública ha expressat en més d'una ocasió de l'alt nombre d'alts càrrecs com a responsables de l'endeutament de la Generalitat (i d'altres administracions públiques). En aquest sentit, és habitual que un dels temes recurrents dels mitjans de comunicació siguin els sous de determinats càrrecs. Ningú, però, s'ha encarregat de mirar a la gent que cobra un sou normal però que no fa res productiu en tota la jornada? Si els suméssim a tots, potser ens espantaria els diners que ens costen.

A l'Administració Pública (i també en empreses privades) hi ha molta de gent que treballa de manera més que justeta. No fan res, no aporten noves idees i es dediquen a matar el temps posant pegues als companys que van a la feina amb il·lusió. Aquest és el problema real de l'administració, el que s'hauria de resoldre d'una vegada per totes i que ningú s'atreveix a tocar.

Potser així l'Administració seria més àgil, però clar, difícil poder actuar. Només importa si es compleixen els horaris i el que la gent faci a la seva taula no és d'interès per a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada