dimecres, 10 de novembre del 2010

Drogues ¿intel·ligents?


En les darreres setmanes hem pogut comprovar com els traficants de drogues se les pensen totes per a no ser descoberts. Aquest dimarts, precisament, s'ha donat a conèixer la sentència a un home que va amagar cocaïna en diverses figuretes del pessebre. Ja ni les tradicions es respecten...

Temes com aquest posen al descobert que avui en dia la creativitat trenca fronteres. Si aquestes persones destinessin el seu enginy a bones causes, segur que hi hauria menys pobresa al món i remei per a diverses malalties, però no és el cas. Per tant, analitzarem els millors camuflatges per a no ser descoberts a l'hora de traficar.

El cotxe fúnebre: A principis de mes es va informar que un grup de bolivians va ser detingut per traficar droga mitjançant un cotxe dels morts. Segurament la policia no s'imaginava el que portaven (o no s'atrevia) a parar-los, tot i que feia 17 mesos que estaven sent investigats.

Un calamar gegant farcit: La policia de Perú va interceptar aquesta "nova" espècie animal amb 700 qulos de cocaïna en el seu interior. El seu destí era Mèxic i després els Estats Units. Desconeixem, però, si els responsables van culpar al calamar d'haver estat golafre i haver consumit per la seva banda la droga.


Patates fregides de cocaïna: Fa quatre anys, a Texas, es va interceptar un pot de la marca Pringles que estava ple de patates fregides fetes de cocaïna. Un gran treball d'artesania difícil de descobrir.



I com aquests n'hi ha molts altres casos, igual o més curiosos. Si us interessa saber més, podeu entrar aquí. Això sí, espero que només ho feu per curiositat, no per buscar idees.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada