dilluns, 8 de novembre del 2010

Llegendes no tan urbanes

Des de petits ens ensenyen que no s'ha de posar mai el gat al microones. Bé, ni al microones ni a cap electrodomèstic, ja que les conseqüències poden ser terribles. Això ens porta a la mítica lleganda urbana de l'àvia, que un dia va posar el seu gat al microones perquè s'havia mullat. Com us podeu imaginar, aquest fet va provocar la mort del gat (millor no entrar en detalls escatològics).





Aquest incident va provocar que l'anciana denunciés al fabricant del microones, ja que a les instruccions no s'avisava que posar el gat a dins d'aquest aparell li podia provocar la mort. Mai s'ha demostrat si això és cert i molta gent diu que tot és una llegenda urbana, amb la moralina que ens hem de llegir les instruccions i que els fabricants no han de passar res per alt.

Sobre aquesta temàtica, durant la setmana passada va sortir a la llum un cas que demostra que aquestes coses passen i que no són simples llegendes urbanes.

Un ciutadà anglès de 44 anys va decidir posar a prova la vida de la seva gata (Roxy) i fer-li viure un calvari de tres etapes: primer posar-la durant 8 segons en el microones, després fer-li estar set segons en una secadora, deixar-la posteriorment vint segons en el congelador per acabar-ho tot en una immersió en un bol d'aigua.

Per sort, la gata està viva i el responsable ha estat condemnat a 126 dies de presó per crear un patiment innecessari. A més, durant 10 anys no podrà tenir cap animal al seu càrrec. En aquest cas, la moralina diria que els animals tenen drets i que l'estupidesa també es paga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada