divendres, 12 de novembre del 2010

Fets inversemblants

Ahir va ser un d'aquests dies que t'adones que el món va per mal camí. T'adones que la humanitat pren una sèrie de decisions que no comprens i que són difícils d'argumentar. Comencem pel primer tema, que no podia ser un altre que el Barça-Madrid del 29-N i que es jugarà en dilluns.

Mal dia pel futbol, per molt que diguin que la gent anirà igualment al camp. Personalment el dilluns és el dia més complicat de la setmana, on tot costa més i només tens ganes que passi la jornada de la millor manera per arribar a casa i relaxar-te. Ara resulta que un dels partits més esperats de l'any pot condicionar unes eleccions.

Si guanya el Barça la gent votarà a uns i si perd a uns altres? Els dos fets són compatibles i es poden celebrar el mateix dia, tenint en compte que un partit de futbol pot jugar-se a partir de les 9 i els col·legis electorals tanquen a les 8.

Clar, els perjudicats principals són les televisions, perquè uns espectadors preferiran el futbol i els altres veure quin és el pròxim govern de la Generalitat. La solució, salomònica: un dia per a cada cosa i tots contents.

Segon fet sorprenent. Anglaterra està revolucionada amb les retallades anunciades pel primer ministre David Cameron. Avui, una de les mesures proposades pel seu executiu se centra en imposar algun tipus de multa als aturats que porten 8 anys sense treballar i que han rebutjat totes les feines que se'ls hi han proposat!! Però en aquest món no s'aplica el sentit comú? I a sobre es queixaran...

L'ultim recordatori és per al programa Gran Hermano. La direcció de l'espai va expulsar la setmana passada a dos concursants que, segons sembla, estaven fent muntatges per guanyar audiència i forrar-se al sortir. "Heu trencat l'esperit del joc i la feina que hem estat fent durant anys". Quina prova de dignitat i professionalitat. Això sí, Gran Hermano no vol fer diners i treballa per altruïsme, però en el programa d'ahir van fer milers d'anuncis abans de començar, presentació d'un minut i tornar a fer anuncis.

Quin món. Hi ha dies que millor desconnectar de tot aquest circ en el que vivim i gaudir de les coses que valen la pena.

3 comentaris:

  1. Primerament: quins tres temes més allunyats i com en un mateix moment es pot fer síntasi.
    Sobre el Barça-Madrid penso com tu; és totalment compatible però és clar, com es diu, cada cosa en el seu dia i les televisions estarien més pendents de qui va guanyar, si era just i no sobre qui manarà a Catalunya els pròxims quatre anys ( esperant un canvi real i efectiu clar està!!!).
    Les mesures contra la crisi no són ni seran mai ben vistes, tothom vol sortir d'ella però sense retallades i, sincerament, penso que és tenir molta cara no treballar i les ofertes que et donen no les vols...així la taxa és la que és! Com passava a Espanya,i passa però menys, estic de baixa, treballo en negre o estic a l'atur dos anys, em donen ajudes i només em preocupo quan em queden pocs mesos...
    I con fidel seguidora de GH, no de lúltim que crec que perd la màgia, veig bé que els hagin expulsats. És un programa on el seu fi són entretenir a canvi de diners però el que no es pot fer és simular unes situacions ( com aquests dos que volien vendre una relació de parella; fet enganyós) per diners.Tot estan allà pels diners, audiència i fama però no tractant als que veiem la televió com burros ignorants, no?

    ResponElimina
  2. Potser la síntesi dels tres temes és que ens tracten en tots els temes com a ignorants i ens acabem tragant una sèrie de tonteries que no són normals! M'encanta la teva reflexió sobre les mesures de la crisi...

    ResponElimina
  3. Has tingut un mal dia Duran???? Tot té solució, i el millor de tot és que tot és possible canviar-ho. En el partit Barça-Madrid no et donaré la raó, ja que el dia crec que és indiferent. O no és una bona pensada començar setmana amb un clàssic com aquest? La segona ja és més complicada, i com diu l'Isa, les mesures contra la crisi mai seran ben vistes. Uns t'aplaudiran, altres et criticaran. (però d'això tu ja ens saps un tou, no Xavi?) i de GH, senzillament us recomano que feu zapping. salut.

    ResponElimina