dilluns, 25 d’octubre del 2010

Inspiració catalana

Fa temps que tinc la mosca darrera l'orella i començo a tenir molt clar que els personatges públics catalans serveixen com a font d'inspiració per als guionistes de Hollywood. No us ho creieu? Aquí en teniu algunes proves.

Fa unes setmanes que s'ha estrenat als nostres cinemes la pel·lícula de dibuixos animats Gru, mi villano favorito, i que narra les aventures d'un malvat que vol portar a terme la malifeta més important de la història. El seu rival a la pel·lícula es diu Vector, que s'assembla misteriosament a Berto Romero.





Ja fa uns anys, també en el món de l'animació, molts van trobar una gran similitud entre el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, i el dolent d'Schreck, Lord Farquard.





I ja en la dècada dels 90, el thriller ambientat a Mart i interpretat per Arnold Schwarzenneger, Desafío Total, presentava un líder de la minoria rebel (de nom Quato), que s'assemblava molt a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. No sabem si per casualitat (o no), però els dos representen un paper molt similar, a més de tenir un aspecte sense massa diferències.




No sé vosaltres, però començo a pensar que Catalunya és la cantera de Hollywood.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada