dimecres, 27 d’octubre del 2010

Sí, vull (però depèn d'on)

Avui en dia la gent està cansada de la rutina. Es busquen emocions fortes, experiències extremes i, sobretot, fugir de la normalitat. Això també passa en el camp dels casaments, on es busquen noves fórmules per fer inolvidable el que ha de ser el dia més feliç de la teva vida.

El camp del F.C. Barcelona és un espai que serveix per a tot: jugar a futbol (en altres èpoques per tirar-hi caps de porc), celebrar-hi concerts, reunir a les congregacions dels Testimonis de Jehovà, entre d'altres. Ara, s'afegeix una nova aplicació i el club posa a disposició dels interessats casar-se en el camp on Bogarde instaurava la seva llei per la banda esquerra. Ja en el primer dia de la posada en marxa d'aquesta iniciativa (fa una setmana) es van rebre 25 peticions.
 
Per als que no siguin amants del futbol i prefereixin un bon apat, als Estats Units (concretament a Portland, a l'estat d'Oregon) hi ha un establiment especialitzat en donuts (Voodoo Doughnout) que t'ofereix des de 2003 la possibilitat d'organitzar-te el casori (a persones i també a animals, com els gats de la foto). Els preus varien en funció de les teves necessitats (entre 25 i 300 euros). El que no sabem, però, és si el petó és abans o després de menjar-te un bon donut ensucrat.


I si ets dels que necessiten l'adrenalina per viure, un aquari de Long Island t'ofereix la possibilitat de casar-te rodejat de taurons. Això sí, protegit per una gàbia, com es pot veure en aquest reportatge.



Casaments per a tots els gustos i on les llàgrimes de la sogra deixen de ser l'emoció principal.

1 comentari:

  1. jo sóc de les tradicionals i no hi ha més ben lloc que una petita hermita en la naturalesa en una ceremònia íntima ; com transportar-te a l'edat mitjana... això sí; el més important el teu futur marit i el moment únic! Llàgrimes de les sogres, dels germans i demés segur!Però tiburons?¿?¿ Va a ser que no...

    ResponElimina